IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 de Rollen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: de Rollen   di aug 17, 2010 7:05 pm

Hier zet je je rollen neer voor het spel 'The country of Mesh'

[foto]
Naam:
Ras:
Kracht: (alleen voor magiers)
Geslacht:
Leeftijd:
Karakter:
Verleden:
Extra:
Uiterlijk: (dit alleen wanneer je geen foto kunt vinden.)

Paarden (alleen de belangrijke)
Naam:
Ras:
Geslacht:
Leeftijd:
Karakter:
Uiterlijk:
Extra:


Laatst aangepast door Lainys op wo aug 18, 2010 12:44 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: De koning van Mesh   di aug 17, 2010 8:31 pm


Naam: Adalrico Aeric Iorwerth van Mesh
Ras: Magier
kracht: Ilusies kan hij creëren om het volk met niets tevreen te houden en om mensen tot waanzin te drijven, een eigen wil kan hij je ontnemen door je alleen al aan te kijken. Zo houd hij zijn slachttffers vaak ook in bedwang. en ook weet hij duisternis goed te beheersen op zo'n manier dat zelfs de natuur voor hem zou moeten wijken. stormen veroorzaakt hij door woest naar open zeeën te staren. onweer kletterd als hij schreeuwt gewassen bederven wanneer hij stampvoetend zijn vertrek verlaat.
Geslacht: Man
Leeftijd: 27
Karakter: Hij is manipulerend en misleidend, hij weet ieder om zijn vinger te draaien. Dat wil zeggen de mensen. Hij doet zich vaak voor als charmant en wat betreft dames is het ook wel een charmeur, des on danks is hij niet te vertrouwen en heeft hij maar zelden goeds in de zin. Hij is erg statig en trots op zijn functie, al wat onder hem staat zal dat dan ook aan hem merken, toch zou hij misschien een uitzondering kunnen maken voor het lagere volk. Maar of die redenen het waard zijn voor de korte duur die hij je gunt?
Verleden: In het verleden heeft hij een onnatuurlijke afgunst gecreëerd voor de manier waarop zijn vader werkte. Er mocht dan wellis waar welvaart zijn maar naar zijn smaak liet zijn vader het volk 'hun plaats' vergeten. meerdere malen probeerde hij zijn vader dit duidelijk te maken, maar dit mocht niet baten. en zoals de geruchten zich verspreidde over dat hij de moordenaar was van zijn vader, wenstte hij dat de geruchten waar waren. want op de nacht dat hij zijn gruweldaden wilde uitvoeren was een ander hem al voor geweest.
Extra: Hij vecht met zijn zwaard en is een meester in het maken van posions. Ook vecht hij met een speer of gevechtsstok maar pijl en boog is hem te min. Dolken zijn een personlijke favoriet wanneer het gaat om zijn beruchte martelingen die hij overigens altijd zelf doet bij rebellen om informatie te winnen 9 van de 10 keer is dat ook met sucses. als zijn huisdier heeft hij een wolf, ondanks dat hij zijn land verboden heeft magische dieren te houden is deze wolf wel magisch. Hij kan normaal praten zoals mensen en is sterker dan gewoonlijk, ook kan hij het weer aanpassen wat gebeurd wanneer zijn ogen rood kleuren. Zijn naam is 'Akesh' en hij is vernoemd naar het land zelf.


Laatst aangepast door Lainys op wo aug 18, 2010 2:14 pm; in totaal 15 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Black Dragon
Admin
avatar

Aantal berichten : 906
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Valashu Elahad   wo aug 18, 2010 1:08 pm

Tijdelijk:


Naam:Valashu Elahad
Ras: Elf x Magiër
Geslacht: Man
Leeftijd: 21
Karakter: Over het algemeen is Valashu erg vrolijk en hij heeft een vreselijk sterke wil. Hij wil blijven leven en de wereld verbeteren. Door zijn gave weet hij precies wie hij wel en niet kan vertrouwen, en hij voelt de liefde van anderen ook zelf. Toch beïnvloed zijn gave zijn humeur wel erg, als anderen bang zijn kost het hem vreselijk veel moeite om zelf ook neit de moed te verliezen.
Verleden: Valashu is de zevende zoon van een koning van een ver rijk. Een rijk vol strijders. Omdat hij zelf niet dol is op vechten en veel meer voor vrede voelt, haatte iedereen hem. Ze noemden hem een lafaard, maar niemand wist van zijn gave. Uiteindelijk is Valashu met zijn paard Altaru uit het rijk vertrokken en is op zijn omzwervingen het zwaard Alkaladur tegengekomen. Over hoe hij het al eeuwenlang verloren zwaard vond is niets bekend. Maar wel is bekend dat hij na vele maanden van reizen in Mesh is aangekomen.
Krachten: Valashu's gave is tegelijkertijd zijn vloek. Zijn gave is de Valarda. Hij voelt wat anderen voelen, hij voelt hun blijdschap maar ook hun pijn en haat. Het is voor hem soms erg moeilijk zich voor hun pijn en haat af te sluiten, vooral in zijn jongere jaren heeft hij daar heel veel moeite mee gehad. Maar de Valarda is als een tweesnijdend zwaard. Inmiddels heeft hij zijn gave zo onder controle dat hij ook andere mensen zijn gevoelens kan laten voelen. Hij kan hun zijn haat of liefde opleggen. Uiteindelijk zal hij zelfs iemand met zijn gevoelens kunnen doden, zoals anderen door hun pijn en angst ook bijna met hem kunnen doen. Hij voelt vaak wat er gaat gebeuren omdat hij de meest diepe gevoelens van anderen voelt. Als iemand geslagen wordt, proeft hij het bloed op zijn lippen een paar tellen eerder dan de persoon die geslagen wordt.... Met doden heeft hij soms nog wat moeite, zodra iemand in dat zwarte niets wordt meegezogen word hij zelf ook meegesleurd. Het kost hem vreselijk veel moeite om dan in leven te blijven. Hoe sterker de vijand die hij doodt, hoe moeilijker het is om terug te keren. Ergens weet hij dat (als hij erbij is) wanneer de koning van Mesh wordt gedood, die hem mee zal sleuren in zijn eigen dood...
Extra: Valashu's belangrijkste wapen is het Lichtzwaard, de mythische Alkaladur. Het gevest is van zwarte jade, met een zilveren zwaan met 7 diamanten en een grote diamant aan de knop. Het lemmet is van de exteem zeldzame stof Silustra gemaakt. Silustra is de hardste en sterkste stof ooit gemaakt, en kan door niets beschadigd worden. Bloed kan zich er niet aan hechten en het blad verspreid een zachte gloed. Ook beschermt het Valashu tegen de pijnlijke invloeden van de Valarda. Het helpt hem een muur op te trekken rondom zijn geest om de gevoelens van anderen niet te voelen.


Paard
Naam: Altaru
Ras: Fries
Geslacht: Hengst
Leeftijd: 13
Karakter: Altaru duld werkelijk niemand in zijn buurt en laat zich door niemand berijden dan door Valashu. Hij is een echte hengst en zal nooit zijn trots verliezen. Zoals Valashu anderen aanvoelt, voelt hij Valashu aan. De verhalen gaan dat deze uitzonderlijke hengst zich door de Valarda tot Valashu aangetrokken voelt.
Voor de strijd zal deze hengst nooit terugdeinsen, sterker nog, wanneer er een strijd aan te komen staat is deze hengst niet meer weg te krijgen. Gierend van de spanning en opwinding over het vechten staat hij altijd vooraan. Altijd klaar om de enige persoon van wie hij houdt te beschermen.
Uiterlijk: Altaru is een trotse hengst en dat is ook aan zijn statige houding te zijn. Hij heeft immens lange manen is vreselijk goed gebouwd en een plaatje om te zien. Maar onder al die berg pracht zitten een paar keiharde sterke hoeven en een stalen wil. Een hengst om rekening mee te houden.
Extra: Altaru is een van de paarden van de grote kudde wilde paarden in het noorden van de wereld. Deze sterke paarden staan om hun schoonheid bekend, maar iedereen weet dat ze gevaarlijk zijn. Ze dulden over het algemeen geen mens in hun buurt en het is dan ook bijna een wonder dat Altaru Valashu zo trouw is.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Black Dragon
Admin
avatar

Aantal berichten : 906
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Kane    wo aug 18, 2010 1:38 pmNaam: Kane
Ras: Magiër
Kracht: Duisternis, dood, geesten
Geslacht: Man
Leeftijd: Onbekend
Karakter: Kane is over het algemeen wat afstandelijk, toch is hij erg slim en vertelt wel vaak zijn mening. Hij lijkt meer te weten dan een normaal mens, maar laat over het algemeen niets los. Op missies en andere dingen rijd hij altijd achteraan, de gevaarlijkste plek. Als er een gevecht is, is hij altijd van de partij, en hij vecht bijna als een engels des doods. Vrijwel nooit raakt hij gewond, maar zijn haat tegenover koning Adalrico is bijna voelbaar. Meestal is hij volledig onpijlbaar, maar als Adalrico ter sprake komt is zijn haat bijna voelbaar...
Verleden: Onbekend
Extra: Vecht altijd met twee zwaarden en magie.


Paarden
Naam: Sorcerer
Ras: Onbekend
Geslacht: Hengst
Leeftijd: Onbekend
Karakter: Sorcerer is een koelbloedige hengst die gek is op vechten. Hij is erg sterk en zal nooit opgeven. In de handen van Kane is hij erg vurig en lijkt de hele wereld aan te kunnen. In handen van een ander is hij of ontembaar of er is geen sprankje levenskracht meer in hem te vinden.
Uiterlijk: Sorcerer is een enorme zwartgrijze hengst met ogen die bijna onpeilbaar diepe oceanen zijn. Wie de hengst recht in zijn ogen kijkt voelt zich langzaam meegesleurd worden de dood in. Ook heeft hij een soort gloed van oude elegantie over zich heen liggen en is een erg intimiderende hengst die het nodige respect afdwingt.
Extra:. Onbekend


Laatst aangepast door Black Dragon op wo aug 18, 2010 3:48 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Sulvia   wo aug 18, 2010 2:13 pm


^ tijdelijk ^
Naam: Sulvia Maarsal
Ras: elf x mens
Geslacht: V
Leeftijd: 16
Karakter: ze is soms wat verlegen en terughoudend, ze is gehoorzaam en kalm. toch is er in haar een woede vermengt met haat, angst en afschuw onstaan waardoor een strijdlustige kant van haar begint te ontwakkeren. des on danks dis dat niet aan haar te merken door een masker van sluwheid wat met de jaren is gegroeid.
Verleden: In de tijd van de oude koning is ze in dienst genomen als dienstmeisje, en hoewel Adalrico zoveelmogelijk elven, magiers en vampieren probeert te vermijden in zijn hofhouding mocht ze toch blijven. In feite niet iets wat ze zelf graag wou, het punt is dat de koning haar ziet als één van zijn speeltjes. Elven zouden niet snel last moeten hebben van magie of in elk geval minder vatbaar moeten zijn als mensen. maar het is nu eenmaal zo dat ze half mens is en daarmee dus nogsteeds vatbaar voor magie. daarbij zou een vampier haar kunnen veranderen en daarmee haar menselijke kant veranderen in een vampieren kant maar dit wil de koning natuurlijk voorkomen aangezien hij haar ziet als makkelijke prooi. ze is het zat en ondanks dat ze niet heel erg sterk is heeft ze gehoord van de rebellengroep. op dit moment zoekt ze uit wie er deel van zijn omdat ze zich aan wil sluiten, maar word ze wel vertrouwd? zo vaak als ze in de kamer van de koning word geroepen, wie zecht dat ze geen spionne is?
Extra: Zelf heeft ze geen paard, maar elke keer als ze weg wil vluchten (wat niet gaat uit het kasteel) vlucht ze naar de stallen waar ze een band heeft gecreëerd met één van de paarden van de koning.

Paard
Naam: Amaya
Ras: Andalusiër
Geslacht: Merrie
Leeftijd: 6
Karakter: Ze is rustig en gehoorzaam, ze is vriendelijk maar toch af en toe wat angstig. ze lijkt vaak verlegen en kijkt je liever ook niet aan. ze is ook vaak niet op haar gemak al is ze rustig bij Sulvia.
Uiterlijk: een spierwit slank paard met lange golvende manen die een lichtblauwe gloed hebben haar ogen zijn lichtblauw en haar hoeven lijken een zilveren glans te hebben.
Extra: ze is vrijwel altijd onderdanig doordat ze bij de koning met harde hand is opgevoed de enige vriendelijkheid die ze tot nu toe kende was van Sulvia.


Laatst aangepast door Lainys op wo aug 18, 2010 4:21 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Aaralyn Imora   wo aug 18, 2010 3:13 pm


Naam: Aaralyn Imora
Ras: magier
Kracht: Licht, staal, water
Geslacht: V
Leeftijd: 19
Karakter: Ze is erg vurig en standvastig. daarmee is ze ook koppig. ze is beschermend over degene die haar lief zijn en vol haat naar ieder die haar dwarsboomd. verder is ze wel vriendelijk tegenover haar vrienden maar soms net iets te aanwezig. ze houd van zingen en staat positief in het leven. ze haat eigenlijk niet snel iemand maar voor de koning heeft ze wel miljoenen manieren om hem te martelen.
Verleden: Eigenlijk is er maar weinig over haar verleden bekend, het is niet iets waar ze het graag over heeft.
Extra: ze is erg goed met wapens ook door haar element staal. hoewel ze zich als mens voordoet als ze dienstmeisje speeld bij de koning is ze een geweldige strijdster

Paard
Naam: Hidalgo
Ras: Mustang
Geslacht: Hengst
Leeftijd: 9
Karakter: het is een wilde hengst die ervoor gekozen heeft zich te laten bereiden door Aaralyn. hij heeft een eigen willetje en dus ook niemand anders mag op zijn rug. hij geeft erg om Aaralyn en wanneer hij vind dat ze niet goed voor zichzelf zorgd regelt hij dat ze dat wel doet. als ze gewond zou zijn zou hij haar beschermen.
Uiterlijk: denk de man weg en de rode loper dit is um
Extra: hij is oorspronkelijk een wilde hengst.


Laatst aangepast door Lainys op wo aug 18, 2010 4:34 pm; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Black Dragon
Admin
avatar

Aantal berichten : 906
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Leliana Ars Narmada   wo aug 18, 2010 3:17 pm


(Niet al te erg op die tekst letten. Het is van een spel x'D)

Naam: Leliana Ars Narmada
Ras: Elf
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Karakter: Leliana is soms wat verlegen, waardoor mensen vaak denken dat ze erg arrogant is. Maar eigenlijk is ze gewoon bang dat mensen haar niet accepteren, omdat ze toch anders is. Maar wanneer je eenmaal door die laag heen bent, kom je erachter dat schijn bedriegt. Vrienden voor het leven en ze is dan ook erg behulpzaam. Ze lijkt soms wat te zwak voor al dat vechten, maar schijn bedriegt. Deze dame is een echte scherpschutter, de beste van haar volk (die al de beste van de wereld zijn).
Verleden: Leliana is een van de krijgers van het steppenvolk. Haar volk bestaat uit nomaden die over de vlaktes in het oosten rijden op hun kleine snelle paardjes. Ze heeft een behoorlijk zware jeugd achter de rug. Erkend worden bij haar volk houd in dat je goed moet zijn. Jarenlang is ze gepest en getreiterd, en werd vaak voor haar bescherming weggestuurd op missies. Missies die haar gehard hebben en veranderd hebben. Maar altijd keerde ze terug naar haar volk. Uiteindelijk is ze vertrokken en niemand weet de reden.
Extra: Leliana vecht eigenlijk altijd met haar pijl en boog. Ze schiet praktisch nooit mis en weet al snel iemands zwakke plek te vinden. Bij gevechten blijft ze dan ook meestal achteraan om de vijand met haar dodelijke pijlen te bestoken. Als het toch moet heeft ze twee vlijmscherpe messen, van vreselijk hard staal. Zwaardvechters kunnen er hun wapens op botslaan, maar veel zal het niet helpen. Door haar verdediging breken ze niet heen en de messen zijn zo sterk dat ze bijna niet beschadigd kunnen worden.

Paarden
Naam: Grey Warden
Ras: Welsh
Geslacht: merrie
Leeftijd: 7 jr
Karakter: Warden is een kleine merrie met een enorm groot hart. Ze lijkt vreselijk schattig en lief en ziet al het goede in andere paarden. Toch ligt haar loyaliteit bij Leliana en degene die haar wat kwaad doet heeft toch een pittige tante tegenover zich. Deze kleine dame weet precies wat ze wel en niet wil en laat dat dan ook duidelijk merken.
Uiterlijk: Klik
Extra: Warden is een vreselijk snelle kleine en wendbare merrie. Ze reageert op elke beweging van Leliana en is dol op het gezoef van pijlen vanaf haar rug.


Laatst aangepast door Black Dragon op za dec 11, 2010 1:40 pm; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Aaro Duchtelberg   wo aug 18, 2010 3:36 pm


Naam: Aaro Duchtelberg
Ras: Vampier
Geslacht: Man
Leeftijd: 21 (212)
Karakter: hij is rustig en kil als het om een strijd gaat. maar buiten een gevecht en niet tegen een vijand is het een vrolijke jongen hij is vriendelijk en zorgzaam en niet te beroerd om te helpen. ook kan hij heel kalm en nuchter zijn en charmant wanneer zijn interesse word gewekt.
Verleden: zijn verleden, hijzelf noemt het vaak één groot misterie. voornamelijk omdat hij vooral voor de buitenwereld zijn bloederige achtergrond verborgen wil houden.
Extra: Hij is een pureblood en vecht met zijn zwaard. hoewel het zwaard er simpel uitziet is het zo licht als een veer (zelf voor een mens) en onzettend sterk.

Paard
Naam: Al Hattal
Ras: Arabier
Geslacht: hengst
Leeftijd: 14 (149)
Karakter: hij is erg vurig maar betrouwbaar. hoewel hij aangepast voer krijgt merk je voor de rest weinig verschil tussen hem en een alledaagse arabier.
Uiterlijk: hij is pikzwart zijn hoeven ook alle vier alles aan hem in glanzend en zwart behalve zijn bloedrode ogen. hij heeft een lange staart en lnage manen.
Extra: Hij is immens snel sneller dan een gebruikelijke vampier, het feit dat Aaro zich als kleine jongen ooit eens niet in kon houden zou er natuurlijk ook mee te maken kunnen hebben dat deze stoere hengst als 149 jaar bereikt heeft.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Re: de Rollen   di nov 30, 2010 9:20 pm


[tijdelijk]
Naam: Alice Lisora
Ras: Elf x Magiër
Kracht: Energie en Aarde (met natuur besturen)
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 17
Karakter: vrolijk, vaak druk en hyperactief, altij wel energie, dat is 2/3 van haar karakter de andere 1/3 is kalm, serieus wanneer er iets opgelost moet worden of ze in een gevecht zit.
Verleden: Toen ze zeven was werd haar land veroverd haar ouders werden vermoord en zij en haar tweeling broer kwamen bij een tijd magier. haar leeftijd werd terug gezet en ze werd van haar broer gescheiden, ze begon opnieuw niet langer wetend dat ze daarvoor een prinses was geweest van de elven.
Extra: Ze heeft naast haar twee elementen ook intrekbare vlinder vleugels waarmee ze kan vliegen. ze heeft een wezel als huisdiertje. en twee zwaarden als artefact wat wil zeggen dat zij als enige met die zwaarden kan vechten en dat ze ze uit het niets tevoorschijn kan halen. ook heeft ze een klein halsbandje voor haar wezel en een armband van zichzelf. als die twee in contact komen kunnen zij en haar wezel samen smelten en ontzichtbaar worden waardoor ze kunnen spioneren. maar ze mag dit artefact niet over belasten want dan worden zowel zij als het wezeltje Wataru zichtbaar.
Uiterlijk: lang bruin haar tot haar kont en groene ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Black Dragon
Admin
avatar

Aantal berichten : 906
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Ezio Auditore da Firenze   za dec 11, 2010 2:18 pm

Klik x)
Naam: Ezio Auditore da Firenze
Ras: Vampier
Geslacht: M
Leeftijd: Onbekend
Karakter: Ezio is over het algemeen erg serieus. Hij weet wat er van hem verwacht word en zal dan ook niet rusten voor alles geregeld is zoals hij het wil. Snel boos is hij niet, maar heb je hem tegen je, dan is het beter om op te passen. Als hij niet druk bezig is met mensen vermoorden of andere taken is hij over het algmeen erg vrolijk en opgewekt. Hij vertrouwt anderen niet heel snel, ook al weet hij dat prima te verbergen. Zijn favoriete hobby is meisjes versieren, en hij is dan ook niet voor niets een echte casanova. Alleen overleven de meisjes meestal de eerste nacht niet... Spijtig, maar hij kan toch bijna iedereen krijgen x)
Verleden: Aangezien hij al jaren
Extra: Ezio is een meester-assassin in dienst van Adalrico. Daarvoor heeft hij lange tijd zijn vader gediend. Meestal was hij het die een eind maakte aan de enkele bandieten die de welvarendheid van Mesh en Silvassu bedreigden. Nu zit hij met Adalrico opgescheept. Eerst had Ezio nog de hoop dat Adalrico iets goeds in zijn leven zou doen. Die hoop is inmiddels de grond in geboord. Toch laat hij niets merken van zijn haat tegen Adalrico. Hij helpt de koning waar nodig met trainingen, aangezien Ezio zelf met zwaarden, dolken, hidden blades, en werpmessen om kan gaan. Als Adalrico iemand dood wenst, zorgt hij ervoor dat het gebeurd, zonder dat iemand eraan kan ontkomen en nooit zal weten wie het gedaan heeft. Ook al zet hij wel zijn twijfels bij sommige mensen, ze zullen de daden die Adalrico voor hem beschrijft immers nooit gedaan hebben, omdat hij zelf de slechterik is. Ezio is echter slim genoeg om te beseffen dat hij niet zomaar kan stoppen, niet met die steeds groter wordende kring van vertrouwelingen om die koning heen. Akesh en Etain natuurlijk nog niet meegerekend. Hij weet dat hij nu bijna overal informatie over krijgt en dat dat later nog wel eens van pas zal komen. Deze informatie schrijft hij ook op, wel in een taal die verder niemand hier kent: Zijn geboortetaal Italiaans. (Hij heeft dan ook een Italiaans accent.) Maar wanneer er een reeele kans op succes is, zal hij er niet voor terugdeinsen Adalrico eigenhandig om zeep te brengen.

Paard
Naam: Assassin
Ras:
Geslacht:
Leeftijd:
Karakter:
Uiterlijk:
Extra:.

[b]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Black Dragon
Admin
avatar

Aantal berichten : 906
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Etain van Mesh   za dec 11, 2010 7:34 pm

Tijdelijk:
Klik & Klik

Naam: Etain van Mesh
Ras: Magiër x Vampier
Kracht: Gedaanteverwisseling naar een immense wolf. & Bloedmagie
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19
Karakter: Etain is erg gesloten en zegt vaak geen woord. Niet omdat ze het niet kan, maar omdat ze het niet wil. Ze is behoorlijk koppig, maar heeft wel aardig dezelfde ideeen als haar oudere halfbroer. Ze laat weinig van gevoelens merken, en is dan ook vreselijk koelbloedig. Haar boos krijgen lukt erg moeilijk, maar ze zal wel opeens uithalen, hetzij met woorden, hetzij met wapens of klauwen.
Verleden: Etain heeft jaren lang in de bossen gewoond, tussen en met de wolven. De meeste mensen denken daarom dat ze nu te veel op een wolf lijkt, wat misschien ook wel zo is. Hierdoor is ze wel een uitstekende 'tracker', en ze kan bijna iedereen zomaar opsporen. Heb je haar achter je aan, is het vrijwel zeker dat je niet lang meer te leven hebt.
Extra: Etain is het jongere halfzusje van Adalrico. Ze vecht met een grote drietand, een variatie op een speer. Verder kan ze ook uitstekend met dolken overweg. Haar bloeddorst kan ze vaak genoeg niet helemaal onder controle houden, maar als ze iemand dood zijn het meestal ook echte 'animal attacks'


Laatst aangepast door Black Dragon op zo jan 02, 2011 10:03 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Re: de Rollen   vr dec 31, 2010 12:45 am

dit is haar//zo kleed ze zich normaal gesproken//zo kleed ze zich op een missie
Naam: Amora
Ras: magier x mens
Kracht: Wanneer ze een voorwerp heeft kan ze het in alles laten veranderen wat ze wil, een tak kan een zwaard worden, een zwaard een bezem, een bezem een speer enz. Alleen aangezien ze niet volledig magiër is en haar andere wederhelft een zwak ras is kost het haar soms teveel energie om dit te doen. naast deze kracht kan ze magie aanvoelen van anderen en gebruiken. echter staat natuurlijk niemand dit toe en door dezelfde reden als dat haar andere gave niet volledig ontwikkeld is merkt iedereen het meteen wanneer ze hun gaves leent.
Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: Onbekend
Karakter: Ze is stil en afzijdig, ze werkt het liefste alleen. Ze observeert een situatie altijd voordat ze een beslissing neemt. Ze komt erg arrogant en hooghartig over, maar als je haar leert kennen weet je dat ze ondanks al die afstandelijkheid erg beschermend is over anderen.
Verleden: Nadat haar ouders werden vermoord in opdracht van Adalrico heeft ze zich afgekeert van de wereld. ze heeft zichzelf in vele wapens getraint en is een assasing geworden van een rebellen groep. Nadat deze van binnen uit werd verraden heeft ze weten te ontkomen, nog elke dag voeld ze zich verantwoordelijk voor wat er gebeurde, aangezien ze denkt de enige overlevende te zijn. Na dit incident heeft ze besloten alleen te werken, zodat niemand de last van haar fouten zou dragen. haar haat tegen Adalrico is groot, maar ze is een meester in het verbergen en controleren van haar emoties. Op dit punt is ze overal toe in staat om haar doel te volbrengen, en dat is wraak nemen voor iedereen die ze niet heeft kunnen beschermen toen ze die bescherming nodig hadden.
Extra: Doordat ze zowel magiër is als mens zijn haar magische gavens minder sterk als die van een volbloed magiër, maar de voordelen die ze nu wel merkt is dat zolang ze haar gaven's niet gebruikt iedereen ervan overtuigd is dat ze een mens is, zelfs als ze gebeten zou worden zouden ze haar magiërs kant niet merken. Al zou dat wel betekenen dat ze (bij een volbloed) zou transformeren tot half magiër half vampier.

Paard
Naam: Disturbia
Ras: Onbekend
Geslacht: Merrie
Leeftijd: Onbekend
Karakter: Wild en druk, ze komt erg arrogant over en is vreselijk dominerend. Ze laat zich niet snel op de kop zitten door een hengst en geen enkele hengt heeft haar ooit weten te dekken hoewel ze het vaak genoeg hebben geprobeerd. Ze laat zich niet temmen, en de enige reden dat ze Amora op haar rug laat zitten is omdat Amora haar ooit heeft gered van rovers. Maar verder laat ze niemand toe.
Uiterlijk: klik
Extra: -

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: de Rollen   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
de Rollen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
RPG-mania :: onactieve rollenspellen :: The country of Mesh-
Ga naar: