IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Informatie

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Informatie    ma mei 02, 2011 1:29 pm

Shapeshifters:
Shapeshifters zien er uit als gewone mensen. Echter hebben zij 1 andere vorm die ze aan kunnen nemen. Het is een vaste vorm, bij jonge shapeshifters gebeurt dit vaak als ze zichzelf niet in de hand hebben, wanneer ze boos zijn verdrietig enz. Maar naarmate de tijd verstrekt leren ze er beter mee om te gaan.
Ze worden ouder dan een gemiddeld mens net zoals magiërs.

Magiërs:
Magiërs zien er uit als gewone mensen, echter zijn ze in het bezit van magie en worden ze ouder dan een gemiddeld mens. De meeste magiërs bezitten vaak maar 1 kracht, degene met een tweede kracht moeten vaak die kracht nog ontwikkelen, de tweede kracht is lastiger onder de knie te krijgen dan de eerste mocht je die hebben. Maar het is niet onmogelijk die goed te beheersen.

Tovenaars:
Tovenaars zien eruit als mensen, echter hebben zij nog een magisch atribuut. Denk hierbij aan een toverstaf maar bijvoorbeeld ook een magisch amulet of ring. Zonder hun atribuut kunnen ze geen magie meer beoefenen maar een atribuut is persoons gebonden. Je kan dus niet een ander atribuut gebruiken. Wat je vaak wel ziet bij slechte tovenaars is dat ze zo'n atribuut koppelen van hun en hun slachttoffer om zelf sterker te worden. Echter brengt dit dan wel de nodige gevaren mee. Ze worden net zo oud als mensen.
Hun magie bestaat echter niet uit elementen maar uit spreuken die je stuk voor stuk moet leren en onder de knie krijgen. Om alle spreuken te kunnen ben je eeuwig bezig, de meeste die het berijken leven daarna niet lang genoeg om er nog van te genieten omdat er gewoon teveel spreuken zijn.

Mensen:
Tsja wat is hier over te zeggen, ze zijn mensen, zien er dus ook zo uit en worden zo oud. Alle magie die ze kennen zit vaak in sprookjes verstopt.

--------------------

Shapeshifters en magiërs zijn even krachtig ondanks hun verschillende manier van vechten. Bij een kruising van hen kun je echter niet een beetje van beide ontvangen, je word of magiër of Shapeshifter. En met een beetje pech vechten die eigenschappen elkaar weg en ben je gewoon een heel oud mens.
Shapeshifters kunnen dus geen magiërs magie, maar magiërs kunnen met hun magie ook absoluut niet van vorm veranderen.
Ze weten van elkaar af en zijn vaak ook grote rivalen van elkaar.

tovenaars weten van mensen en houden hun ras voor hen verborgen, echter weten ze niet van shapeshifters en magiërs.
Mocht een tovenaar met een magiër kruisen dan is er een grote kans dat het kind de magie van een magiër heeft maar gebonden aan een atribuut. Een kind van een tovenaar en shapeshifter is hetzelfde idee. De shapeshift krachten maar gebonden aan een atribuut. De sterkste kinderen hiervan kunnen enkele spreuken leren, echter kost dit heel veel moeite en zullen ze nooit zoveel spreuken als een volbloed tovenaar kunnen.

Mensen weten van geen enkele soort tenzij het ze verteld word, gekruist met een shapeshifter kunnen zij heel beperkt van vorm verwisselen, zoals een shapeshifter kan wisselen wanneer hij wil kan een kruising dat maar ééns per dag heen en terug.
Gekruist met een magiër kunnen ze maximaal 1 element bezitten maar met de moeite van een tweede element voor gewone magiërs.
Gekruist met een tovenaar krijgen ze ook een atribuut ze kunnen enkele spreuken leren, maar hier zit een maximum op en naast dat put het gebruik ervan ze snel uit.

------

We beginnen het verhaal in Londen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
 
Informatie
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
RPG-mania :: onactieve rollenspellen :: Hide and Seek-
Ga naar: