IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 De Rollen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: De Rollen    ma mei 02, 2011 1:13 pm

Naam:
Geslacht:
Leeftijd:
Ras:

Karakter:
Uiterlijk:

Elementen: alleen bij magiër
Achtergrond:
Extra:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Black Dragon
Admin
avatar

Aantal berichten : 906
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Re: De Rollen    ma mei 02, 2011 2:37 pmNaam: Xena Dright (de' Medici)
Geslacht: V
Leeftijd: 20 (onbekend)
Ras: Magiër

Karakter: Xena is niet bepaald de vriendelijkste magiër ooit. Ze is koud, bot en geeft niets om anderen. Eeuwen geleden heeft ze zichtzelf afgezworen ooit nog om iemand te geven. Toch is dit tegelijkertijd ook haar zwakte, als ze ooit om iemand geeft, krijgt ze dat gevoel niet zomaar weg. Ze weet als geen ander dat het geven om iemand anders, je kwetsbaar maakt. Daarom probeert ze hier zo weinig mogelijk van te laten merken, maar wordt erg zenuwachtig en stil in de buurt van die persoon. Eigenlijk is ze gewoon erg onzeker en durft geen zwakte te tonen, en dat alles verbergt ze achter een muur van botheid.
Uiterlijk: Xena is een lang en slank meisje met een bleke huid en lang stijl zwart haar. Bovendien heeft ze kille lichtgrijze ogen, als blikken konden doden...
Niemand zal haar ooit zonder haar lange zwarte leren jas tegenkomen, al is het nog zo warm. Hierdoor kan ze zichzelf volledig in de schaduw en duisternis op laten gaan, een soort extra geleider. Kleuren zijn niet aan haar besteed, maar dat alles past bij haar zwarte hart.

Elementen: Duisternis & metaal
Achtergrond: Xena is eeuwen geleden in Italië opgegroeid, haar vader was een van de eersteleiders van de machtige de' Medici familie. Xena had een rustige onbezorgde jeugd, met alle luxe die je je maar kon wensen om je heen. Ondanks dat het ongepast was voor een meisje, leerde ze als geen ander met wapens omgaan, zwaarden, dolken, niets was haar te moeilijk. Toch was het lastig om een goede echtgenoot te vinden, waardoor ze uiteindelijk maar gewoon aan een oude baron is uitgehuwelijkt. Toen kwam Xena er pas achter hoeveel haar ouders werkelijk om haar gaven, niets... Het enige waar ze voor diende was het ondersteuenen van haar vaders eigen ambities. Eerst mocht ze helpen om mensen die hem in de weg zaten om zeep te helpen, vervolgens werd ze uitgehuwelijkt zodat haar vader steeds meer macht over Italië te krijgen. Sindsdien is ze zich verder gaan verdiepen in de zwarte kunsten, heeft haar eigen man vermoord en daarna volgden vele anderen. Wat niemand weet is dat zij jaren later een belangrijke rol heeft gehad bij de ondergang van haar familie, zo heeft ze in 1737 Gian Gastone de' Medici zodanig vergiftigd, dat niemand het ooit merkte en hij een langzame en pijnlijke dood stierf. In 1737 zouden de' Medici dus uitgestorven zijn, al is Xena eigenlijk de laatst levende Medici, niet dat iemand dat weet. Voor iedereen is ze gewoon Xena Dright en de personen die ooit achter haar werkelijke naam zijn gekomen, waren al dood voor ze het door konden vertellen.
Extra: Vanwege haar gave duisternis, kan ze erg slecht tegen licht. In het donker ziet ze meer dan in het licht. Ipv. nachtblind zou je eerder kunnen zeggen dat ze dagblind is. Ze heeft altijd een zonnebril op, maar blijft in het zonlicht en ook ander fel licht heel slecht tot amper zien. Tegenwoordig ziet niemand Xena uiteraard nog met een zwaard lopen, wanneer ze die nodig heeft, tovert ze hem wel tevoorschijn. Toch houdt het niet in dat ze volledig tegen metaal kan, ze kan het maken, manipuleren, maar kan nog steeds zelf ook gewond raken. Het zwaard snijdt aan twee kanten...


Laatst aangepast door Black Dragon op zo mei 08, 2011 12:54 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Black Dragon
Admin
avatar

Aantal berichten : 906
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Re: De Rollen    ma mei 02, 2011 5:16 pmNaam: Asher Blint
Geslacht: M
Leeftijd: 21 (201)
Ras: Shapeshifter (sabeltandtijger zoals in 10.000BC)

Karakter: Asher is over het algmeen erg aardig en opgewekt. Echte vrienden maakt hij niet, terwijl hij wel met de meeste mensen op kan schieten. Tegenover iedereen probeert hij toch wel een zekere afstand te houden, maar laat dit heel subtiel merken. Bovendien is hij erg vredelievend, maar zijn humeur kan razendsnel omslaan. Hij kan vreselijk fel reageren en dan heeft hij niet altijd zichzelf onder controle. Als tijger is hij een bloeddorstig monster en dit bloeddorstige deel neemt steeds verder bezit van hem, naarmate hij ouder wordt en vaker veranderd. Asher probeert hier tegen te vechten, aangezien hij het absoluut niet wil, maar de dierlijke kant kan af en toe heel erg overheersend zijn.
Uiterlijk: Zie foto

Achtergrond: Asher is geboren in Amerika, waar hij ook lange tijd heeft gewoond. Hij heeft een goede degelijke opvoeding gehad en verschillende opleidingen gevolgd. Enkele jaren geleden is hij voor de lol nog eens aan de MIT gaan studeren, waar hij een studie Electrical Engineering and Computer Science heeft gevolgd en inmiddels werkt hij bij een aantal grote bedrijven als systeembeheerder etc. Als hij zou willen, zou hij met gemak zo'n beetje alles kunnen hacken, alleen weigert hij dat te doen.
Extra:


Laatst aangepast door Black Dragon op zo mei 08, 2011 12:58 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Re: De Rollen    ma mei 02, 2011 5:44 pmNaam: Kimiko Akita
Geslacht: vrouwelijk
Leeftijd: 19 (57)
Ras: Shapeshifter (Adelaar)

Karakter: Een vriendelijk meisje, Ze is rustig en kalm, geeft veel geduld en focust zich duidelijk op haar doel. Ze is erg overichtelijk en streeft alleen naar haar hoogste idealen.
Uiterlijk: Een Japans meisje met grote bruine ogen. Lang donkerbruin haar. Een lengte van 1.52

Achtergrond: Nadat ze ondekt werd in Japan heeft ze haar vleugels gespreid en is ze gevlogen. Uiteindelijk kwam ze aan bij Londen waar ze nu een klein apartementje heeft weten te vinden. Ze houd zich over het algemeen gedeist. Ze is altijd al op haarzelf geweest, AL word ze door enkele magiërs gezocht. Om een reden die ook zijzelf niet weet.
Extra: Ze shape shift in een adelaar


Laatst aangepast door Lainys op zo mei 15, 2011 5:29 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Re: De Rollen    za mei 07, 2011 9:39 pmNaam: Gakupo Kamui
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 24 (paar honderd jaar, hoeveel houd hij niet meer bij.)
Ras: Magiër

Karakter: Hij is kalm, gereserveerd, beleefd en uitermate charmant. Hij is een echte casanova, een verslinder van vrouwen, maar op gepaste wijze. Hij is slim, observeert voor hij handeld. Heeft wijselijk respect voor zijn meerdere, en gelijke. Houd zijn lagere tevreden met niets en is een meester in het manipuleren
Uiterlijk: Lang paars haar vaak in een hoge staart waarbij twee plukken los vallen. Paarse ogen. Hij draagt altijd nette kleding, maar hij kan de gewoonte de oude kledij zo nu en dan te dragen ook niet weerstaan. Het heeft zo zijn charmes.

Elementen: Hypnose is zijn hoofd element, het weer is een magere tweede element.
Achtergrond: Gakupo is van adelijke afkomst. Hij heeft nog meerdere heksen vervolgingen meegemaakt waarbij dat ras uit is gestorven. Hij betreurd het nog altijd, de heksen waren altijd een zeer beleefde en waardig gezelsschap. In en buiten de slaapkamer wel te verstaan. Een vaste relatie heeft hij weinig mee, vaak ook omdat mede magiërs hem snel genoeg zullen beschuldigen van dat hij zijn gave op hen gebruikt. Wat bij enkele gevallen ook wel eens het geval kan zijn, maar toch altijd zeer onterecht. Daarbij de lust naar macht die onder zijn soort heerst is ook hem maar al te bekend. Hij houd het liever op de lagere scharreltjes wat ook zorgt voor afwisseling. Toch is hij de beroerste niet. Ondanks zijn casanova gedrag kent hij ook een groot gevoel van trouw en tot werkelijk verraad zal hij zich nooit verlagen.
Extra: Hij heeft een lichte veslaving aan rode wijn. Echter heeft hij die nu zo lang dat zijn lichaam perfect weet hoe met de alcohol om te gaan, daarbij heeft hij ook voldoende geduld om het niet teveel te laten worden.


Laatst aangepast door Lainys op zo mei 15, 2011 5:41 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Lainys
Admin
avatar

Aantal berichten : 920
Registratiedatum : 17-08-10

BerichtOnderwerp: Re: De Rollen    zo mei 15, 2011 5:28 pmNaam: Takashi Tatsuo Ito
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 (34)
Ras: Shapeshifter (hond)

Karakter: Een vriendelijke jongen met een hart van goud, echter een enorm watje en hij is gezegend met de gave om in de problemen te komen. Hij wil graag helpen maar doordat hij zo'n kluns is word zijn hulp niet vaak gewaardeerd.
Uiterlijk: Een japanse jongen van zo'n 1.55 zwart bruine warrige haren en donkere ogen. Getransformeerd is het een licht gekleurde wolfshond. Gele ogen. zie plaatje.

Achtergrond: Hij stond op het punt betrapt te worden, totdat een vriendin van hem Kimiko, het zoals wel vaker voor hem opnam. Dit liep echter uit de hand en zij werd verstoten. Hij hield zich nog even gedeist maar weer dreigde het fout te gaan. Met zijn staart tussen zijn benen is hij gevlucht opzoek naar Kimiko.
Extra: Hij komt net zoals Kimiko uit Japan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://sites.google.com/site/delaatstemagieers/home
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De Rollen    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De Rollen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
RPG-mania :: onactieve rollenspellen :: Hide and Seek-
Ga naar: